De Koningsspelen

Op vrijdag 24 april 2015 waren er honderden scholen actief tijdens de Koningsspelen! Zo ook de Noordmansschool!

We begonnen de ochtend met een heerlijk ontbijt gesponsord door de Jumbo, waarna de sportactiviteiten begonnen.
In de ochtend hadden de groepen 1 t/m 4 hun Koningsspelen, onder leiding van leerlingen van groep 7 en 8 en studenten van de ALO Amsterdam.
In de middag was de bovenbouw, groep 5 t/m 8, aan de beurt! Ook zij werden begeleid door de studenten van ALO Amsterdam.

Via deze weg willen wij de Jumbo bedanken voor de sponsoring van het ontbijt en de studenten van de ALO Amsterdam voor het begeleiding van onze Koningsspelen!

Hieronder vindt u een filmpje van de sportdag van de bovenbouw! Veel plezier met kijken!

De gymlessen

Het nieuwe schooljaar is alweer een aantal weken verder. De kinderen hebben ook dit schooljaar weer 2x in de week gym.
Alle kinderen vinden de lessen van meester Ewout leuk en gaan dan ook met plezier naar de gymlessen.