DE GROTE REKENDAG 2016!

Hallo Allemaal!

Op woensdag 23 maart 2016 was de grote rekendag. We hebben een paar kinderen vragen gesteld over de grote rekendag om te vragen wat ze ervan vonden.
Groep 1/2A vond het spel met de beebot het leukste. Groep 1/2B vond de robotten maken het leukste. Ze willen het graag nog een keer maken.
Groep 3 vond de robotten maken ook heel leuk, maar wat ze het leukste vonden was de robot puzzel daarbij moesten ze uitzoeken wat de code is.
Groep 4 vond een masker maken heel erg leuk, ze maakten een masker van een robot, ze gingen ook een robot tekenen dat vonden ze ook geweldig.
Groep 5 vond het doolhof spel het leukste, ze vonden niet dat ze met rekenen bezig waren.
Groep 6 vond het spel schateiland het leukst je moest schateiland vinden, bij elke eiland moest je vaarroute 1 of 2 kiezen als je bij droomeiland kwam moest je helemaal opnieuw beginnen.
Groep 7 vond het spel in de gymzaal het leukst: Je kreeg een nummer en je moest dan je getal vergelijken met andere kinderen als je een kleinere getal hebt dan de ander moest je de kleine weg nemen, als je getal groter was dan moest je de grote weg nemen.
De kinderen van groep 8 vonden de grote rekendag geweldig. Alle kinderen  van de school willen nog zo’n grote rekendag!

Liefs Oumaima & Maisam uit groep 8