Breien voor Juf Jos

Om juf Jos zichtbaar te houden op onze school is het plan gevormd om samen met ouders de kale boom op het schoolplein weer kleur te geven door middel van een jasje van breiwerk. Dit wordt ook wel wildbreien genoemd.
De afgelopen weken zijn er niet alleen veel "gebreide" lapjes ingeleverd door creatieve ouders en kinderen, maar ook pompons, vingerbreisels en haakwerk. Donderdag 16 maart hebben een groot aantal ouders mee gedaan aan de breiochtend in het themalokaal. Gezellig kletsen, een kopje koffie drinken en iets lekkers eten en ondertussen werden er meters breisels geproduceerd. Donderdag 6 april gaan we gezamenlijk de boom aankleden.

Ouderlokaal

Ouders spelen een belangrijke rol op de Noordmansschool. We hebben een speciaal ‘themalokaal’. Hier zijn elke week activiteiten voor ouders.
Er zijn  aparte thema-ochtenden over verschillende onderwerpen. Bijvoorbeeld over stress, pubertijd, of kinderen die niet willen slapen.
We geven er informatie over ons onderwijs en u kunt er voorlichting krijgen over het thema van de VVE