Sport

Een gezonde lichamelijke ontwikkeling is belangrijk voor opgroeiende kinderen. Alle leerlingen krijgen bij ons op school twee keer per week gymnastiekles van een aparte leerkracht. De school doet elk jaar mee aan schoolvoetbal. In groep 5 doen de leerlingen aan schoolzwemmen. Soms zijn er andere sportieve initiatieven waar we aan meedoen. Zo doet een van onze groepen aan ‘bouncen’: in een grote zaal vol trampolines spelen zij trefbal met elkaar. Ook is er voor alle groepen een jaarlijkse sportdag.

Olympische dagen

Naast alle sportieve activiteiten op school doen we ieder jaar mee aan de olympische dagen. Dit is een jaarlijks terugkerend sportief festijn voor leerlingen van groep 7 en 8 op sportpark Ookmeer. Het is elk jaar weer mooi om te zien hoe enthousiast en fanatiek de kinderen meedoen aan de verschillende sporten en activiteiten. De Olympische dagen vinden meestal in juni, kort voor de zomervakantie plaats.