Voorschool

Bij onze school hoort ook een voorschool. Op de voorschool wordt gewerkt met dezelfde leermethode als in de kleutergroepen van de basisschool. De meeste feesten vieren we samen, zoals Sinterklaas, Kerst en Pasen. Kinderen die ingeschreven worden bij de voorschool kunnen dus gemakkelijk doorstromen naar de basisschool. Er is dan altijd een duidelijk overdrachtsmoment.

Methode Piramide

De methode die gebruikt wordt op de voorschool en in de kleutergroepen is Piramide. Deze methode werkt aan de hand van projecten. Die gaan over onderwerpen waar de kinderen mee te maken krijgen. Zoals mensen, lente en het verkeer. Elk jaar staan dezelfde thema’s op het programma, steeds op een hoger niveau. Lees meer over Piramide in deze folder: klik hier.

Contact

Inschrijven bij de voorschool kan via vs.noordmans@impuls.nl. Of bel 0630448237. De voorschool is  gehuisvest in het gebouw van de Noordmansschool, louis Couperusstraat 131.